Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak

131
69
views
giveaway saya sayang malaysia
giveaway saya sayang malaysia

Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak

walaupun Hari Malaysia sudah lepas tapi tak salah sekiranya kita menghargai dan nyatakan Cinta kita kepada negara oleh itu giveawaySaya Sayang Malaysia‘ ini merupakan salah satu cara untuk kita luahkan rasa cinta kita kepada negara tersayang.

MALAYSIA ONLY

4 Step untuk Sertai Giveaway Saya Sayang Malaysia

1. Tajuk “Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak” (WAJIB)
2. Copy and Paste Code entry giveaway (WAJIB)

3. Follow dan Like fanpage Sponser (WAJIB)

Follow
Izzat Nazmi | Ieta Mat Sa’ad | Dunia Niaga Ieta | Delima Zamrud | Mohd Ridzwan | Sheila Salim | Nizam Ijam | Amirul Syahnaz | Rosila Wati | Nrl Ndh | Cik Gksb | Miszz Nadea | Aqilah Azmy | Syiera Shiera | Lienda Ramly | Diera Tekikushika | Nurmujahidah Ismail | Edizz PreTouch | Dayang Deno | Hadi Ismail | Tengkubutang Miaw | KyLe Kesha 

Like Fanpage | Follow Twitter




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta


Follow @khalidsuxx

4. Lengkapkan Ayat – Saya Sayang Malaysia kerana…. (UNTUK YANG BERMINAT HADIAH UTAMA)

sila Bloglist www.jiwarosak.com bagi mengelakkan anda terlepas pandang senarai pemenang bila diumumkan.. (TAK WAJIB)

Pemenang Utama dipilih berdasarkan ayat yang paling menarik dan hadiah lain akan diberi secara cabutan bertuah.

SENARAI HADIAH RUJUK DISINI

Pemenang akan diumum selepas seminggu tarikh tamat giveaway dan hadiah WAJIB dituntut 2 minggu dari tarikh senarai pemenang dikeluarkan atau BURN/CANCEL/HABIS/LEGO/ dan sewaktu dengannya..

Tinggalkan LINK entry GIVEAWAY anda di bawah ini.


Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


131 COMMENTS

  1. Terima kasih kerana sudi invite, tgk syarat2 … saya dah rasa letih. Jadi, mungkin lain kali ….

    Apapun, semoga berjaya pada mereka yang join dan larat nak ikut syarat2 tu.

    Terima kasih sekali lagi.

  2. Annyeonghaseyo :) Thanks for the invite tapi tak dapat nak join sebab FB dah deactivate. Nak je join, itu pun kalau sponsors and organizer terima kalau tak like fan page. Maybe next time yea, lepas activate balik FB. Sekarang tak blh lagi =) All the best, semoga dpt sambutan!

  3. Sebenarnya tak susah pun syarat ni… just klik je…yg pasti takde langsung arahan klik iklan. Bersyukur ada org bersusah payah buat GA ni. Ingat senang ke nak buat coding GA… Penat wei… Selamat ber GA buat semua peserta. Tahniah AF kerana GA telah keluar di entri dgn jayanya. Biarkanlah apa orang nak kata pun…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here