Golden Ticket dari Digi WwwOw Award

16
517
views
Golden Ticket Top6 Digi WwwOw Award
pagi tadi bile on ja dah tgok sis julia @ mia
tag golden ticket dia dpat.. dia suwuh aku check.. katanya top6 dpat..
bila ku check ja email takda.. confirm2 aku bukan top6..
takpa lah bukan rezeki takkan nak meraung kowt psal tak dapat..
heeee.. (dalam hati meraung gak)
hik hik hik..
bile petang sket tgok ada lagi members yang dpat weee gembira
ja tengok diaorg walaupun tak menang rank1
dpat golden ticket nie pown dah rase mcam dihargai
mcam dah berjaya la dalam erti kata lain..
bukan berjaya sebagai blogger
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tpi berjaya sebagai seorang rakan, sahabat mahupun teman..
bukan senang nak vote digi wwwow nie..
nak kna login fb, verify word lagi.. so sekiranya
kita seorang yg kasar, jarang bertegur sapa..
mmang susah untuk mendapatkan vote mahupun untuk skali…
tpi alhamdulillah malam tadi aku buka email aku
dan aku juga terima golden ticket hasil dari
vOte blOgger2 dan rakan2 di faCebOok ku..
tak lupa juga rakan2 terdekat yang tak lekang vOte hari2
 ~ Thanks Semua ~
kemenangan ini untuk kita semua….
Hip hiP hOooOoreeeyyyyy….
p/s…. anda adalah sahabat saya..
thanks…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

16 COMMENTS

  1. feroz… nanti krim salam kat fynn jamal erk. ckp ada makcik nak jadi peminat dia. feroz… makcik wat kwn. byk2 blogger, feroz r yg ceria x buat2. makcik doakan ko lebih berjaya pas ni. makcik??? mcm tua sgt. uhukkkkk

  2. insyallah kalu pergi.. akan disampaikan… berkawan ja dngan blogger2 mesti business cepat berkembang.. diaorg nie byak bwak gosip hahaha.. hik hik.. makcik ? panggil akak jew la :)

    aminnn.. thanks

Comments are closed.