Google Plus Comment Menyukarkan

5
472
views
google plus comment
google plus comment

Nampak cantik dan menarik google plus comment bila diletak dalam blog.. tapi bukan semua orang mempunyai internet laju seperti anda yang mampu menanti loading pak google plus comment ni.. contohnya seperti saya.. terpaksa menunggu loading sampai habis korek hidung pun tak habis loading lagi..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



aku ingatkan aku sorang ja yang loading tahap unta tapi ramai juga yang complain tentang masalah loading google plus comment. ANDA bukan sahaja kehilangan pengomen tegar blog anda bahkan anda mungkin akan kehilangan pelawat tegar ke blog anda.. macam saya.. TERUS CLOSED memang tak tunggu dah.. hihihih.. maapkan saye..

harap pihak google akan cuba menyelesaikan masalah ini.. kerana bagi pihak kami yg mempunyai internet yg agak perlahan amat sukar untuk komen ke blog yang menggunakan google plus comment.. dan sebelum google menyelesaikan masalah ini harap blogger² yang dah guna cuba ubah alternatif lain agar tidak kehilangan pengomen dan pelawat :)

sekian perkongsian saya.. terima kasih.


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


5 COMMENTS

  1. saya guna google+comment ni.. mula2 loading memang lama. lama2 dah oke. best guna app ni sebab bila org komen,,, kita boleh reply blek,,then org yg komen tu taw kita reply blek komen dia.

Comments are closed.