makan tengahari

makan tengahari

baru beberapa hari creates group whatsapp blogger untuk mengeratkan hubungan siratulrahim antara blogger dan betapa cepatnya blogger ini jadi peramah diantara satu sama lain..




BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

setiap pagi dan setiap malam sebelum tidur mesti ada ja yang wish gud mornink, gud nite.. nasib blum ada lagi yang kasi nite kiss.. hak hak hak.. dan part paling den tak suka bila setiap orang upload gambar makan pagi, makan tengah hari, makan petang, makan malam dorang.. arghhh nak diet pun tak boleh bila tengok menu dorang.. heeee meleleh air liur..

dan akibat dari godaan mereka ini makanya semalam terpancing juga lah beli burget mc chicken kat mc donalds.. arghhh penat je pergi gym dah tergoda dek tengok dorang asyik upload gambar makanan.. hahahaha..

Antara yang MENARIK...