Hantu Keropok Lekor Mengamuk

18
615
views
Keropok Lekor

heeee… semalam lepas tawarih tarawih aku tengok
ayah aku bawak balik 1 bungkusan tapi taktau la ape dia..
slalu ayah aku bawak balik coklat jaa… tpi kali nie
besor plak plastik dia… so aku pown godek2 la..

lepas godek2 aku tersenyum panjang bile tengok
keropok lekor kelantan berbalut2 lagi tak masakk…
heeee.. aku pown cakap la kat mak aku… mak ooOooo mak…
takkan nak tengok jaa.. dah ngidam da nie…

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



hik hik hik… nak masak malas..
nak makan rajin la plak.. heee :)~
asal masak ja habis asal habis ja masak..
heee… tak sempat masak habis dalam pinggan
dah kosong kembali… hik hik hik..
sampai la satu tahap mak dengan ayah aku dah ngalah..
pewut dah penuh katanya… hik hik hik…

tinggal sepinggan lagi kopok lekor..
semua untuk aku keh keh keh…
dengan semangat aku makan seketul demi seketul..
last2 skali bapak aku perli aku..
anak siapa la ni… isk isk isk..
aku pon balas la balikheee tengok la siapa bapak dia..
keh keh keh mak aku tergelak ja….

kesudahannya kul12 tgah malam dah terbongkang
tak larat pewut dah nak meletup..
pushhh pushhh pushh… heee…
pagi2 nak sahur makan nasi suku pinggan pown tak larat..

p/s… heee.. aku ni pantang sket nampak keropok lekor..
almaklum la bila nampak ja keropok lekor terus bertukar
jadi hantu kopok… keh keh keh…


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

18 COMMENTS

  1. nurfazilah : hahaha… jgan terlebih mkan mcam feroz dah lew.. hihihi

    ziana : adehhh abgteror plak yg dpat nama.. heee.. silap orang nie :) hik hik hik

  2. famili : heee… mmg terbaek.. tpi yg kl pnye dah byk tepung plak..

    eqbal : hahaha.. dan2 jew adkferoz jew :)~

    abe : yups.. tpi ari tuh dpat sos cili yg ada bwang putih so tak minat la :)

    dyla : heee.. nnti nak rasa lagi kasi feroz sket :P

    cikFF : sodap la.. dah raso blum ?

Comments are closed.