Hasil Blogwalking AbgferOz Untuk 3 Hari…

12
383
views
Blogwalking…
1st skali aku nak ucapkan terima kasih kepada mereka-mereka yang
sudi singgah dan follow blog aku yang tak ensem nie
kehadiran anda semua membuatkan aku lebih ceria setiap hari…
(ayat pancing undi)
fuhhh.. dah lama juga aku tak blogwalking bergaban….
tapi syukurlah hasil blogwalking tuh membuatkan aku bertmbah semangat nak
blogwalking hari2 cuma keadaan dan masa tidak mengizinkan
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



semasa blogwalking banyak gak yang aku jumpa..
macam2 jenis blog yang aku terbaca… ada yang menarik.. ada yang simple..
ada yang gempak.. dan ada juga yang lucah.. hihihih..
tapi isi yang cuba mereka sampaikan mmang mantap…
terutama mereka-mereka yang dah bertukar pakcik or makcik .com
untuk menjadi hebat seperti mereka mungkin mengambil masa yang lama..
tapi mungkin lebih cepat sekiranya mendapat bantuan dan
pendapat dari blogger2 lain… jesteru itu
aku dengan muka kesiannya meminta pendapat blogger2
tentang blog aku.. apa yang patut diubah ? apa yang patut di tambah ?
dan apa yang patut dibuang ??
p/s… apa pendapat korang tentang blog aku ??

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


12 COMMENTS

Comments are closed.