Hentian Puduraya Berwajah Baru

8
547
views
 Hentian Puduraya Wajah Baru
 Parking yang dah Smart
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



 Cantik tak platform dia ?
 wajah baru tempat menunggu hentian puduraya
Hentian Puduraya dah berubah wajah :)
p/s… hentian puduraya dah selesa untuk menunggu
bas dan rakan2 yang bakal tiba :)

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

8 COMMENTS

  1. memang terbaek PUDU sekarang. nak balik kg pun dah selesa sekarang..^_^

    hmpir same ngn TBS kat BTS tu..lawo!!

  2. tapi ada pergi tengok kat tandasnya tak? dah la kena bayar, ok boleh terima lagi.tapi servis?dah la dinding tandas berdaki, paip pulak ada yang tertanggal kepalanya.macam cantik luar tapi buruk kat dalam pulak.

  3. syieda : heee.. lawa kan da bley buat tempat datink lagi hahaha :P

    shack : heee.. mmg tpi tak bley nak tngkap gmbar.. pak guard dia soal byk plak :P

    zeeqa : heee.. yang tuh tak tngok.. kalu tengok dah tngkap gmbar dah.. hik hik :)

    yen : ya ya .. heee.. tukar nama dah ekk :) hihihi tak prasan :P

  4. dah berkurun rasanya tak gi pudu naik bas.

    cantik.ada rasa bangga sikit perubahan kemajuan Malaysia.

    dulu masa kecik takut ngan tempat pudu ni..tempat menakutkan..kih3

Comments are closed.