Hotel Murah dan Selesa Jertih, Terengganu. Lepas mendaki Bukit Keluang, Terengganu dah taktau nak pergi mana sebab tak plan pun nak tidur mana last-last ambik keputusan untuk ke jeti pulau perhentian kat situ banyak hotel tapi bila sampai semua hotel dah penuh dengan pelancong yang nak ke pulau perhentian.

Hotel Murah dan Selesa Jertih, Terengganu

hotel sekitar juga penuh sampailah ke jertih terlihat satu hotel tepi jalan nampak macam menarik so kitaorang cuba tanya kot kot ada kosong ternyata masih lagi ada kekosongan dan harga juga sangat murah. Bila lihat pada bilik dan kemudahan yang ada kitaorang terus setuju untuk menginap sehari di Hotel Bajet & Homestay Sweet Inn. Layanan yang diberikan sangatlah baik disamping dengan penginapan yang selesa dan murah.




BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

hotel-bajetHarga untuk 1 bilik 3 katil hanya RM 70 sekiranya di bahagi kepada 3 orang cuma RM 23 sorang lebih kurang. Ruang tamu, ruang dapur, WIFI, Astro disediakan. Banyak lagi pakej harga lain untuk korang yang mana datang lebih ramai. Tengok di fanpage hotel tersebut atau terus direct call

Nama : Hotel Bajet & Homestay Sweet Inn
Alamat : Lot 4574 Jalan Besar, Kg. Gong Nering, 22000 Jertih, Terengganu.
Facebook : https://www.facebook.com/Sweet-Inn-Budget-Hotel-482203585267785/?pnref=story
No Tel : 016 9627501/ 09 6902003 / 012 9601907

hadiah atas layanan yang baik dan mesra disamping harga yang menarik :)

Antara yang MENARIK...