Idea daN peNdapat blOgger tersekat dek SAMAN..

14
495
views
blogger dan saman ?
aduyaiiii… blogger skrang byak yang play save..
xmcam dlu aku tgok byak je yang kaki meluahkan ketidakpuasan hati mereka
skrang nie blogger2 yang kaki luah kaki maki smua dah ilang kaki.. semua dok
post entry berita la, artis la, tutorial la..
isk isk isk…
mane ilangnya blogger2 ganaz yang lantang bersuara dlu ?
adakah ini smua salah SAMAN yang hinggap pada sesetengah
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



blogger yang terlebey taep dalam entry diaorg ?
skrang nie dah xbrape banyak entry yang menarik untuk dibace
kebanyakkan blogger skrang banyak yang copy paste ja
bagi meningkatkan traffic harian mereka..
singgah blog sini, singgah blog sana.. balek2 tajuk yang sama…
sampai bile SAMAN akan sekat blogger dari terus meluahkan ketidakpuasan
yang tersimpan dalam diri mereka ??
takkan ilang blogger dari ceritanya..
p/s… ala ala atok ala ala atok.. jangan saman…
tolonglaaa….
boleh post entry panas tapi jgan sampai AIB kan orang lain
dan negara dah la kOwt :)

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


14 COMMENTS

  1. duit xckup nk upah lawyer..so lngkah selamat baik senyap je..tp blogger cm saudara aidid mmg power r even ac dh nk saman smpai kuar paper segala..

    Blogger cam saudara aidid ni yang merancakkan lg dunia blogger ni:)

  2. hahahah saman je xpe.. takot xpasal jd popular.. BAHAYA dh zaman skrg.. kat radio ngn Tv pn dh bg amaran…
    tp salah ke erk kalo ia xmembabitkan negara & aibkan org.. adehh..
    haaa pe kata abg feroz wt isu2 panas.. meti syokk..

  3. blog e’in yg lame mmg de maki2 nie sume.. tp, de sbb e’in delete blog lame 2.. n now blog bawu tade dh maki2 nie sume.. ;)

Comments are closed.