Iklan PERCUMA kepada member JiwarOsak

12
197
views

fuhhhhhh….. akhirnya target aku untuk capai
3000 follower tercapai juga..
kini aku nak membalas jasa anda, anda dan anda semua..
untuk membantu traffic dan follower anda juga bertambah

heee bertambah ke ?
bertambah atau tidak itu taktau la…
tapi kalu tak cuba mane nak tau kan ? hik hik hik…
anda semua TIDAK PERLU buat entry,
TIDAK PERLU follow kalu tak sudi,
dan TIDAK PERLU komen kalu tak suka..

✔ FOLLOW US FOR UPDATES ✔



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

anda cuma perlu klick banner di atas
dan isikan url anda dan url banner anda…
itu SAHAJA yang diperlukan…

TETAPI AWAS anda tidak dibenarkan letak url
says, churpchurp mahupun apa sahaja
yang SEANGKATAN dengannya…

Iklan ini HANYA Akan KEKAL untuk jangka masa 5jam SAHAJA…
heee… tak boleh letak lama-lama… orang lain pon nak juga…
tak baik woOoo tamak.. siapa CEPAT dia DAPAT

Thanks kepada Semua yang still SUPPORT JIWAROSAK

walaupun BLOG ini TAK BEST macam blog2 lain…
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA…

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


12 COMMENTS

  1. sibudakurus : heee.. tengok atas tuh banner kalu ada kosong ja click dan isi banner anda :)

    famili ceria : hee.. oke2 :)

    aida : heeee tuh la.. oke2.. gudluck hihihi

    cucu umie : thanks.. skrang nak target 5000 plak.. thun depan lepas kowt :)

  2. kertaswarnaMerah : banner kat atas tuh.. yang bwah header… oke2 dah buat lama sikit atas permintaan ramai dah up kepada 10jam :)~

    ezzu : mekaceh :) hope lpas ini anda pula :)

Comments are closed.