Jari Telunjuk Kiri Lebih Panjang Petanda Wanita Mudah Curang

0
647
views

Jari Telunjuk Kiri Lebih Panjang Petanda Wanita Mudah Curang. Satu kajian baharu mendapati bahawa wanita yang mempunyai jari telunjuk lebih panjang berbanding jari manis pada tangan kiri lebih cenderung curang terhadap pasangan mereka.

Jari Telunjuk Kiri Lebih Panjang Petanda Wanita Mudah Curang

sarung cincin jari
kredit : http://www.diamondsplease.co.uk

Kajian ini mengejutkan saintis lain kerana selama ini jari telunjuk panjang dikatakan ciri tipikal seorang wanita feminin.


✔ SUPPORT KAMI !! LIKE PAGE KAMI ✔Jari telunjuk lebih panjang dan jari manis lebih pendek dikatakan akibat pendedahan lebih tinggi kepada hormon seks wanita ketika dalam kandungan.

Sebaliknya, jari telunjuk jadi lebih pendek dan jari manis lebih panjang jika janin banyak terdedah kepada hormon seks lelakim testosteron (sifat maskulin). Wanita lebih feminin mendapat perhatian lebih banyak daripada lelaki lain. Memberi mereka banyak pilihan pasangan. Ini boleh mendorong mereka berasa tidak gembira dengan hubungan sedia ada dan cenderung berlaku curang secara impulsif.

Pada masa sama, pemerhatian terhadap 18 pasangan kembar wanita dan 14 pasangan kembar lelaki turut menunjukkan mereka dengan jari maskulin lebih cenderung menjadi lesbian atau gay.

kredit : kosmo


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here