JoM Join Bloglist JiwarOsak.coM

59
1111
views
alhamdulillah….
akhirnya ape yang aku idamkan dah tercapai gak
untuk dapatkan domain sendiri.. setelah 2thn ngidam kini
aku dah dapat domain sndiri
aku tamo cite banyak..
hari ni aku nak buat bloglist baru untuk http://jiwarosak.com/
kepada sesiapa yang nak juin bloglist ni senang jeww..
1. letakkan tajuk seperti diatas
2. letakkan gambar seperti diatas..
3. letak links http://jiwarosak.com/ dalam entry tersebut
4. apa komen anda tentang blog jiwarosak.com
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



5. tag 3 orang blogger ( tambah traffic/backlink rakan2 anda)
terpulang kepada anda untuk like
mahupun follow blog ini..
kebaikan blOglist ini kepada blog anda
– backlink akan diberikan kepada blog anda
– bertambah2 follower anda.. insyallah
– entry terbaru anda akan di publish di jiwarosak.com
– traffic blOg meningkat
– blOg anda akan disubmit ke beberapa search engine
kalu ada apa2 lagi yang aku boleh bantu akan ku pikirkan lagi
kemudian hari..O.o”
 TINGGALKAN LINKS ENTRY ANDA DI KOMEN
Majulah Blogger untuk Negara..
ahaks…
terima kasih kerana sudi support jiwarosak.blogspot.com selama ini..
diharap dengan hosting jiwarosak.com ini support akan bertambah2
dari rakan2 blogger…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

59 COMMENTS

  1. oow.. hehe . canie la abg feroz . cer tekan kat perkataan ” sweet ” tuu , ade ta kuar entry ? ade kn ?

  2. yayy . selamat dah jumpaa . hee . alaa , mmg tade la utk comment . sebab echa pakai classic template . blogskin echa tade ruang komen . haihh . mcm mcm kan .psl feed tu ponn echa tatauuuuu . hee . cean abg feroz . kontroversi betul blog echa kennn . hee .

Comments are closed.