Juara Liga Ping Pong Pejabat

liga ping pong

liga ping pong

akhirnya setelah beberapa minggu menanti kini dengan rasminya saya telah diumumkan sebagai Juara Kampung eh eh.. Juara Perseorangan Liga Ping Pong Pejabat… hahaha.. *poyo je..

liga yang bermula pada bulan ramadhan dengan rasminya tamat semalam dan hadiah tunai berupa RM15 telah saya terima.. haaa gempak tak hadiah dia.. jom nak buat rumah terbuka dengan duit hadiah..  hik hik hik..agak² cukup tak RM15 buat open house ? heee….

dan next game adalah bergu harap² menang lagi la gamaknya.. tapi agak susah sikit.. takpa la kalu ada rezeki dapat lagi.. hik hik hik..


Bantu Kami dengan LIKE Fanpage
Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen, kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini. Sila dapatkan nasihat pakar bertauliah dan berpengetahuan untuk tips dan info berkaitan.

Sebarang Pertanyaan, Pengiklanan, Review Produk dan lain-lain boleh email ke abgferoz@yahoo.com

One thought on “Juara Liga Ping Pong Pejabat

  1. Wah terernya abg feroz main ping pong.hehe

    Minta komen entry ni :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    Tq :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing