abgferoz

abgferoz

semalam habis kerja awai balik je dari kerja terus kena culik dengan adik dan emak gi ke rumah akak ipar.. katanya perlukan pertolongan pindah barang.. ok la.. duk umah pun bukan ada apa..

sampai je rumah akak ipar dihidangnya air.. alamak.. tong dah penuh.. tapi alang² minum jela.. rupa-rupanya nak suruh tolong angkat tv pindah kat umah sewa.. almaklum la tv beso so kalu perempuan nak angkat turun tingkat 2 memang letih la.. so takpe la.. tolong jela pindah..




BACA LEBIH 200+ KOLEKSI CERITA/GAMBAR LAWAK

settle habis pindah tv balik gi pasar malam dengan adik dan emak cuci mata sikit then keesokkan harinya bila baca chatbox ternampak plak komen ni..

jiwarosak

jiwarosak

heeee.. inilah jadinya kalu letak gambar dalam blog ada aja orang perasan kat mana kita pergi.. siap bagitau lagi baju warna apa blok brape.. hahaha senget punya Potia Casa nampak aja dia.. hihihi.. awat ta tegur.. ? heee

Antara yang MENARIK...