keburukkan menggunakan software untuk blogwalking

18
47
views
Buruk Buruk Buruk…
sudah lama agaknya aku tidak berkisah tentang blogger mahupun blog
hari nie aku nak cite balek tentang blogger dan blog
yang mane semakin maju dek telan zaman..
adakah kemajuan itu membantu blogger ?
ataupun kemajuan itu menelan blogger ?
Entry aku makin lama makin kureng yang mengomen..
adakah entry aku semakin sengal ? atau tidak menarik ?



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

atau mungkinkah visitor aku semakin kureng ?
atau mungkin juga disebabkan blogger² menggunakan
software untuk blogwalking ?
Keburukkan Menggunakan Software Untuk bLogwalking
1. kebanyakkan sofware tidak melawat blog (kurang traffic)
2. Entry semakin kurang komen
3. buffered blog semakin kurang
4. advertise tidak dilihat @ diklick
5. blogger tidak lagi berkongsi pendapat atau idea
6. tidak mengetahui perkembangan dalam dunia blog @ semasa
7. lu pikir la sendiri…
p/s.. majulah blogger untuk negara..

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


18 COMMENTS

  1. salam
    Jika guna software BW,
    bukan saja tiada komen, shoutbox atau klik2, tapi akan hilang adat berziarah menziarahi…

    itukan adat melayu lama..
    harus dikekalkan der.. =)

  2. software untuk blogging ?

    maksud dia dia menggunakan sistem yang hanya tinggalkan msg di chatting box sahaja tanpa memasuki @ melihat blog tersebut..

    ziarah menziarahi budaya kita :)

  3. awk..saya sgt naive sbb saya xtahu pon ape2..hehehe
    sy xsuke actually kalau pergi blog org pastu xbaca ape2 tp tinggal chat kt shoutboz or ape..mcm hipokrit kn..mcm nk suruh org tu naikkn traffic kita..
    saya singgah mana2 blog..kalau sy tinggal jejak..bermkna saya menbaca entry2 beliau

  4. sekadar bagi pendapat ye..saya ade baca gak kebaikan guna software bw oleh perintis software ni..dan siyez sy xguna pun software ni..sy just bw secara manual..tp saya nak tahu org yang komen2 software bw ni dah cuba sendiri ker sblm komen??utk kepastian betul ker keburukan software tue…

Comments are closed.