Kemajuan Diutamakan Rakyat Diketepikan…

9
404
views
Kemajuan Diutamakan Rakyat diketepikan ?
inilah yang bakal berlaku di penempatan aku beberapa
bulan dari sekarang di mana penempatan aku
dan 80 keluarga Melayu lain akan di ambil
oleh pihak² tertentu bagi membina highway
yg konon2nya memudahkan perjalanan..
(mat rempit ada trek baru la lpas nie)
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



surat bagi menghadiri perbincangan bagi pngambilan
penempatan telah dikeluarkan oleh pjabat tanah @#^(*
dan perbincangan masih berjalan..
kalu diikut hati nak je snOoker kepla org yang
kasi cadangan pembinaan highway nie…
lepas nie bina rumah bwah jmbatan la jwabnye..
xp0wn ramai2 la pakat balek kampung tanam durian..
p/s… satu persatu kwasan perumahan Melayu
nak dimajukan ? atau diambilalih ?
pelik…
nntikan ape yang bakal berlaku lepas nie..
doakan smua selamat..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


9 COMMENTS

  1. bukan racist.
    tapi masa duduk penang,
    kampung cina patut kena roboh sebab nak buat highway, terus cancel lepas demo.
    dan apa jadi, terus dilencongkan ke penempatan melayu.
    *2001 kalau tak silap*

    hebat,kan?

  2. die nak kurangkan pengundi cam korang.. pas2 nak ambik pengundi die kot masuk?
    hahahahah.
    nie pendapat je la

Comments are closed.