Baju JDT

Baju JDT

Keputusan Perlawanan Piala Malaysia JDT vs Pahang Seri 2-2 dan penalti memihak kepada Pahang (5-3). Sebenarnya dah lama minat dengan game JDT sejak Aidil, Safee Sali dan Syafiq Rahim berpindah ke JDT sejak itu aku mula sokong JDT.




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

Semalam sempat ke bukit jalil untuk membeli baju JDT dan melihat suasana sebelum perlawanan Final Piala Malaysia tapi sayang terpaksa kerja shift malam so takda kesempatan untuk tengok live depan mata hanya bole memberi sokong di tv sahaja. Perlawanan menjadi menarik bila gol pertama dijaringkan oleh Pahang dan perlawanan bertambah menarik dengan serangan dari kedua-dua belah pihak.

Sampailah satu part bila pergaduhan berlaku gara-gara pijak kaki dan tumbuk maka aku mula tak minat untuk sokong JDT dan perlawanan itu sendiri. Rasa macam malas je tengok. minat untuk sokong pun terus hilang. Kerana pemain di padang keadaan di stadium huru hara seketika asap dan botol memenuhi padang.

apa-apa pun tahniah untuk TEAM PAHANG