Kerana JDT aku ke Bukit Jalil

6
266
views
Baju JDT

Keputusan Perlawanan Piala Malaysia JDT vs Pahang Seri 2-2 dan penalti memihak kepada Pahang (5-3). Sebenarnya dah lama minat dengan game JDT sejak Aidil, Safee Sali dan Syafiq Rahim berpindah ke JDT sejak itu aku mula sokong JDT.

Semalam sempat ke bukit jalil untuk membeli baju JDT dan melihat suasana sebelum perlawanan Final Piala Malaysia tapi sayang terpaksa kerja shift malam so takda kesempatan untuk tengok live depan mata hanya bole memberi sokong di tv sahaja. Perlawanan menjadi menarik bila gol pertama dijaringkan oleh Pahang dan perlawanan bertambah menarik dengan serangan dari kedua-dua belah pihak.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

Sampailah satu part bila pergaduhan berlaku gara-gara pijak kaki dan tumbuk maka aku mula tak minat untuk sokong JDT dan perlawanan itu sendiri. Rasa macam malas je tengok. minat untuk sokong pun terus hilang. Kerana pemain di padang keadaan di stadium huru hara seketika asap dan botol memenuhi padang.

apa-apa pun tahniah untuk TEAM PAHANG


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


6 COMMENTS

  1. aku tengok semalam, kawan dari temerloh belanja sekeping tiket. dan aku yang asal johor ni rasa seronok sokong pahang sebab diorang ada tradisi tersendiri…

    *sebenarnya aku sokong selangor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here