Kerja Kosong Pegawai Kebudayaan Gred B29

0
1245
views

Kerja Kosong Pegawai Kebudayaan Gred B29 Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia. DESKRIPSI TUGAS Bertanggungjawab menjalankan tugas-tugas pengurusan dan pentadbiran, merancang, menyelaras dan melaksanakan aktiviti-aktiviti permuziuman seperti pameran, pemuliharaan dan konservasi benda-benda purba, penyelidikan arkeologi, flora dan fauna, kebudayaan negara, memberi khidmat nasihat permuziuman serta menyediakan laporan hasil kajian penyelidikan.

Kerja Kosong Pegawai Kebudayaan Gred B29

Kementerian-Pelancongan-Kebudayaan-MalaysiaBagi yang ingin memohon jawatan Pegawai Kebudayaan Gred B29 Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia perlulah membuat permohonan secara online sebelum 28 Januari 2018 (Ahad) jam 11.59 malam.

✔ SUPPORT KAMI !! LIKE PAGE KAMI ✔Skop Fungsi dan Bidang Tugas:
+ Merancang dan mengetuai penyelidikan muzium dan menjalankan kerja-kerja penyelidikan warisan sejarah, budaya, alam kemanusiaan, alam semula jadi dan perkara-perkara yang berkaitan.
+ Merancang dan mengumpul koleksi untuk dipamerkan dan menyediakan ‘write up’, ‘caption’, label dan sebagainya yang berkaitan dengan pameran.
+ Merancang pengurusan sumber manusia jabatan dan menyelaras aktiviti-aktiviti latihan/kursus di peringkat jabatan dan luar negara.
+ Mendokumentasi dan mengkatalog koleksi muzium secara sistematik, menyimpan data-data hasil penyelidikan dengan teratur sebagai bahan rujukan.
+ Mengetuai dan menjalankan kerja-kerja pemulihan tanah, tapak tanah, monumen bersejarah dan seumpamanya.
+ Menyelaras dan mengetuai kerja-kerja cari gali.

Gaji Minimum
RM1,499.00

Gaji Maksimum
RM5,679.00

Kadar Kenaikan Tahunan
RM145.00

Permohonan boleh di buat di Portal SPA


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here