Kerja Kosong Untuk Para Blogger

6
1439
views
Jawatan Kosong
semalam aku jalan2 sblum balik kerja….
bila jalan2 aku terserempak Jawatan Kosong nie..
mula-mula tak percaya gak.. tpi bila dah baca 2 kali
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



kalu tak caya gak susah la :)
heee… sape kata blogger buang masa.. ?
skrang syarikat agensi pengiklanan pon tengah cari blogger
untuk mengisi jawatan kosong dalam pengiklanan
hik hik hik
so kepada sesiapa yang berminat.. bley try
call nombor yang diberi..
p/s… arghhhh.. 2 hari kena hujan terus deMam..
naseb ari ni cuti :)

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

6 COMMENTS

  1. herm iklan tu memang betul. Kejenya iklankan produk org. kalau ada yg beli baru ar dapat income. kalau tak silap ar. sebab selalunya depa spammed kat fan page org2 lain kat fb or mana2 page fb ar. pas tu confirm korang kena bayar dalam rm20++ kot untuk e-book latihan komprohensif. kalau tak silap la. sebab trick dorang spammed kat fb dah tak berkesan. so depa tukar kepada alternatif lainlah tuk cari mangsa.

    dah pernah kena dah dgn org2 cam tu. depa untung sebab kita bayar rm20++. kalau 10 org dah rm200 depa dapat. so benda2 cam ni. minta detail dulu baru apply job tu. kalau depa suruh bayar rm20 or lebih tu tuk e-book latihan komprohensif. serius saya katakan, tak yah proceed benda tu. nanti buat rugi duit jer.

  2. paris : entoh laa.. nak tau kna try call :)

    kaizen : heee… btoi kowt :P

    hidayah : heee.. cuti2 la kna update :P

    ecad : ntoh la.. kna try call la kowt tnye :P

    M’rie : heee.. ada gak mcam tuh tpi tak semua.. skrang blogger pown dah bley juin marketing pnye group… semalam sya dpat 2 tawaran utk promote syarikat2 baru :)

Comments are closed.