Awas Penipu di Hadapan
heee.. assalamualaikum semua.. hari nie aku nak share
sikit perkara dengan rakan2 blogger yang lame mahupun yg baru..
macam yang kita tahu setiap hari ada sahaja contest mahupun
segmen yang dianjurkan oleh blogger2..
tapi sedar tak kita ada sesetengah segmen hanya
menguntungkan sebelah pihak.. ?
iaitu pihak penganjur segmen..
heee.. kat sini aku takmoh condem sape2..
so apa yang perlu kita lihat sblum join segmen yang dianjurkan..
Apa yang Perlu Diperhatikan.
1. syarat utk join segmen
kna follow, kna backlink, kna like, kna +1, kna letak banner



BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
2. keuntungan kepada pihak yg juin
selalunya tidak dinyatakan
syarat yg pertama dah byk tolong penganjur utk
upkan lagi blog dia tpi tidak dinyatakan keuntungan
kepada pihak yang juin segmen tersebut.
maka dengan ini.. lu kena beb..
tertipu suda..
tapi selalunya mereka akan letak senarai yg join sahaja..
(itupun kalu yg rajin @ bertanggungjwab)
thats all.. tak follow balik, tak like, tak +1
kadang2 tak singgah pon blog yang join segmen diaorg..
so semuanya terpulang kepada anda..
berblogging lah dengan bijak..
jangan hanya majukan orang lain sebaliknya cuba untuk
majukan diri sndiri :)
p/s.. senyum tak perlu kata apa-apa..


Antara yang MENARIK...