Kisah akak terkena dik

1
435
views
abgferoz
abgferoz

Sejak tukar tempat kerja baru dah lama rasanya tak lepak-lepak dengan kawan malahan berhubung pun sekali sekala bila betul-betul free barulah teringat nak contact hahaha.. semalam ada masa terluang tetiba terasa nak mengena kawan so time rehat terus call member.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



aku : hello. ah cong
akak : bukan
aku : ah meng
akak : bukan
aku : ah tiong
akak : bukan
aku : ah long
akak : salah nombor. bukan la ini melayu

aku : ohh kalu itu macam atin aaa
akak : bukan la u cari siapa (dengan nada marah)

aku terus bantai gelak.. akak ni feroz laa..

akak : kau memang kan dik.. saja mengena akak..

hahahaha memang aku bantai gelak sampai member pejabat pandang je aku hahahaha..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

1 COMMENT

Comments are closed.