Kisah Doktor dan Pesakit

Kisah Doktor dan Pesakit

Suatu petang datang seorang lelaki berumur ke kelinik ENT, kerana telinganya di masuki biji kacang hijau semasa dia membeli barang dapur di pasar.

Doktor : “Selamat petang…”
Pesakit : “Selamat petang Doktor!”
Doktor : “Ada masaalah apa …?”
Pesakit : “Telinga saya dimasuki biji kacang hijau, Doktor…”
Doktor : “Biar saya periksa telinga anda!”

Doktor pun lalu memeriksa telinganya,dan rupanya biji kacang tersebut cukup susah di ambil malah mungkin perlu pembedahan.


===>PERCUMA - Buat Duit Sambil Online< ===

Doktor : “Ada 2 cara untuk mengeluarkan biji tersebut…”
Pesakit: “Apa caranya doktor?”
Doktor : “Pembedahan kecil kosnya 2 ribu ringgit dan pilihan kedua pula percuma…”
Pesakit : “Mahal sangat Doktor, kalau yang percuma bagaimana?”
Doktor : “Yang percuma kena sabar…”
Pesakit : “Baik, saya sabar, dan bagaimana caranya…?”
Doktor : “Anda sirami telinga anda 2 kali sehari dan nanti jika sudah jadi ‘tauge’ anda tinggal tarik keluar.”
Pesakit : “!@%&!@%#@%”

p/s… hanya cerita lawak semata²

Incoming search terms:

  • cerita saks
  • gambar doktor
  • cerita seks doktor
  • cerita lucah doktor dan pesakit
  • kisah seks doktor
  • blog cerita lucah doktor dengan pesakit
  • doktor dgn pesakit
  • foto doktor
  • Gambar dok tor
  • kisah lucah doktor dan pesakit
  • kisah lucah doktor dan pesakit gambar
  • kisah seks dgn doktor
  • kisah seks doktor dan pesakit
  • pesakit cerita lucah
  • seks doktor dengan pesakit

Bantu Kami dengan LIKE Fanpage
Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen, kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini. Sila dapatkan nasihat pakar bertauliah dan berpengetahuan untuk tips dan info berkaitan.

Sebarang Pertanyaan, Pengiklanan, Review Produk dan lain-lain boleh email ke abgferoz@yahoo.com

5 thoughts on “Kisah Doktor dan Pesakit

  1. Miss Zahirah says:

    euwww.. ngilu plk rasamyer.. hahaha

  2. hahahahahaha… aduyaiiii pilih yg ke 2 lar jimat kos!!

  3. ekekekeke… boleh ke tumbuh jadi taugeh tu?

  4. cahaya : hahaha meh try tengok hehe

    farah : try la dlu baru tau wakakaka

  5. automatik kita yang baca ni la terasa something kat telinga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>