Kisah Follow yOu follOw Me baCk

37
9
views
Follower Terbaik
weeee… 1st skali aku nak ucap mekaceh kat kwan2 blogger
yang sudi follow blog aku yang carca merba dan serba
kekurangan ini… anda menceriakan lagi blog sya…
hari ini aku nak cite sket kes i follow u, follow me back
sebenarnya kes nie dah lama… sbenarnya tak salah mane pownn..
memang la kdang2 bila kita dah buat baik kita nak gak orang balas
kebaikan kita.. tpi bukan memaksa untuk membalas kebaikan itu..
sama la seperti i follow u, follow me back… terpulang la
kepada blogger tersebut nak follow balik atau tidak..
bukannya di paksa follow u follow me or kill you… haa
memang tak la kan ? atau 
follow u follow me back or not visit u anymore…
memang tak juga la kan ?
heee.. so tak perlu la marah sekiranya mereka minta anda 
follow blog diaorg … it’s up to you kan..
bab mereka2 yang follow u, follow me nie..
ape motif korang utk tambah follower ? kalu skadar nak



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

tayang kat blog tapi takda fungsi tak guna gak kan..
 tpi kalu tmbah follower
utk tambah traffic lain la…
kalu follow ja tpi tak takda bloglist di 
blog follower anda tak guna gak…
contoh bloglist
dengan adanya bloglist ini…
barulah follower yang anda kumpul bnyak2 ini membawa
traffic kepada blog anda apabila entry terbaru anda
ditayangkan di blog follower anda…
so kepada mereka2 geng follow nie.. buat la bloglist
untuk meningkatkan traffic anda semua setiap kali
anda post entry terbaru
Cara buat blOgList
1. klick Design
2. add gadget
3. klik Blog List
4. add a blog to your list
5. blog i follow
6. dah siap semua save ja..
so dengan ini.. traffic geng2 follow ini
akan sama2 meningkat…
p/s… kalu ada silap mane2 betoi2kan la ekk..
saya budak baru blajar..
kalu silap tolong follow k :)
heeee…

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


37 COMMENTS

  1. Aku memang buat Bloglist kawan-kawan aku… Kerana mereka follow dan Komen blog aku… Jadi aku kena hargailah… Malah aku juga buat Entri tentang mereka… Itu saja yang aku mampu…

  2. Queen : buat top 10 or top 15 dah la.. yang mane post baru yg tersenarai :)

    cik Yana : heee.. mmg nak kna tarek idong nie…

    nura : heee… ayat pasrah tgok hati orang tuh arr.. kalu cair dia follow la tuh hahahaa

    shida : heee…O.o

  3. iemanizam : hihihih sat2 lagi ada la tuh :) kna sabo sket :P

    darkbatman : hihihi btoi2.. diaorg ajak ja bkan paksa pown… ramai plak buat entry marah hahaha.. dlu mane ada blogger buat entry marah2 selalu ceria jew kan :P

  4. arrggghhhhh…!!! aku tetap tak suka i follow u.. follow me back..!!

    kenape aku tak suka??? sebab dia haram tak follow aku pon.. kena kencing hidup2…

    hahahahahahhaa… hancinggg siootttt..!!!

  5. wan : mmg slalu kna tuh.. kdang2 seminggu hari2 kna tipu hik hik…

    myhati : heeee.. btoi2..

    dyg : bkan da follow kew :P hihihi yups traffic bloglist ja :P

    nisa : heeee blanje kfc dlu :P

  6. aku takmau letak bloglist kat blog aku..mengurangkan linkjuice blog aku jek..

    blog aku banyak juice..hehehe..lemak berkrim,disukai ramai..hehehe..baik aku buat linkwheel untuk blog aku sendiri jek..lagi best..sesenang je blog aku naik top search dari kejar traffic gitu..ada follower ramai pun bukan boleh convert jadi sales ke ape..just a number…:D

    p/s:ayat standard yg akan keluar…terpulang la kepada individu….sila sambung…:P

  7. wuming : anda blogger terbaek :P

    mila : mekaceh jew ? kfc please.. hihihih

    reevluv : traffic nie pandai komen.. kalu nak harap traffic google mmg susah nak komen :) nie blogger for fun ja… utk komen2 traffic kecik2.. tak otai mcam ang.. hihihih

  8. hyazzz : btoi2 same2 share baru besh :P

    fathiah : amboi2 nak kna tarek idong dia nie.. da follow lame kowt :P

    fyna : heee.. follower just a number :) yg penting ada kumen2 baru idop cerita anda :P

  9. jos : heee.. btoi gak kan.. da mcam ikutan plak.. tak lapok den hujan tak lekang dek panas.. ada ja :) hihihih… tak rugi mana pown hihihi

  10. giteww.. CNK suke! hahah. cnk follow sini.. :)
    thats not a big deal lah kan.. chill je la… xyah nak emo sangat lah… :) hihii

Comments are closed.