Follower Terbaik
weeee… 1st skali aku nak ucap mekaceh kat kwan2 blogger
yang sudi follow blog aku yang carca merba dan serba
kekurangan ini… anda menceriakan lagi blog sya…
hari ini aku nak cite sket kes i follow u, follow me back
sebenarnya kes nie dah lama… sbenarnya tak salah mane pownn..
memang la kdang2 bila kita dah buat baik kita nak gak orang balas
kebaikan kita.. tpi bukan memaksa untuk membalas kebaikan itu..
sama la seperti i follow u, follow me back… terpulang la
kepada blogger tersebut nak follow balik atau tidak..
bukannya di paksa follow u follow me or kill you… haa
memang tak la kan ? atau 
follow u follow me back or not visit u anymore…
memang tak juga la kan ?
heee.. so tak perlu la marah sekiranya mereka minta anda 
follow blog diaorg … it’s up to you kan..
bab mereka2 yang follow u, follow me nie..
ape motif korang utk tambah follower ? kalu skadar nak



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

tayang kat blog tapi takda fungsi tak guna gak kan..
 tpi kalu tmbah follower
utk tambah traffic lain la…
kalu follow ja tpi tak takda bloglist di 
blog follower anda tak guna gak…
contoh bloglist
dengan adanya bloglist ini…
barulah follower yang anda kumpul bnyak2 ini membawa
traffic kepada blog anda apabila entry terbaru anda
ditayangkan di blog follower anda…
so kepada mereka2 geng follow nie.. buat la bloglist
untuk meningkatkan traffic anda semua setiap kali
anda post entry terbaru
Cara buat blOgList
1. klick Design
2. add gadget
3. klik Blog List
4. add a blog to your list
5. blog i follow
6. dah siap semua save ja..
so dengan ini.. traffic geng2 follow ini
akan sama2 meningkat…
p/s… kalu ada silap mane2 betoi2kan la ekk..
saya budak baru blajar..
kalu silap tolong follow k :)
heeee…