uncle

uncle

gambar hiasan

Kisah Pakcik Gatal

beberapa hari lepas time rehat admin pergi minum dekat restoran mamak  berhampiran puduraya dengan kawan perempuan.. kitaorg order minum ja.. maklum la perut dah kenyang.. bila borak-borak tetiba admin rasa lapar.. tetiba mengidam roti canai telur so admin suruh la kawan perempuan ni orderkan roti telur kat kaunter.. admin sambung layan movie kat tv restoran ni..

lepas order di kaunter dalam perjalanan balik ke tempat duduk kawan admin ditegur oleh sorang pakcik

pakcik : adik.. meh la duduk sebelah pakcik ni..




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

kawan : taknak.

kawan perempuan terus duduk kat sebelah admin sambil bisik cakap pakcik belakang gatai senyum miang kat dia suruh duduk sebelah.. hik hik hik.. admin tergelak ja.. coz dah 2 kali dia terkena kat situ..

kawan : awak, pakcik belakang ni gatal

admin : kenapa ?

kawan : dia ajak duduk sebelah dia.. dah tua tak sedar diri.. senyum miang plak

admin : hahaha.. takpe la.. dia ajak je kan tak usik apa-apa kan ?

kawan : tak..

hahahha… takpe la.. dah memang namanya lelaki.. kalu mengusik gitu-gitu tak salah.. admin pun kadang-kadang mengusik gitu gak.. hahahaha…