Kisahnya Makcik KEREK

4
448
views

good morning picture

al Kisahnya Makcik KEREK, cerita ni bermula di tempat kerja tengah hari tadi.. tengah duk santai depan pejabat relax tetiba datang satu family ni yang PARKING kereta mereka kat tempat parking STAFF ONLY.

takpa la nak tegur pun rasanya macam takpe la kira halal je lagipun dorang nak blah dah.. tetiba anak makcik ni yg umur 5thn alihkan kon dari tempat lain ke tempat kereta mereka so aku pun tegur la budak tuh..

feroz : adik, jangan tarek kon tuh..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tetiba makcik ni muka tak puas hati, dia bebel kat aku benda kecik kot.. small da pieces katanya.. takkan dengan budak kecik pun nak marah.. tak boleh cakap sopan sikit ke ?

feroz : dah cukup sopan la tuh saya cakap, nak sopan macam mane lagi… adik, jangan tarek kon tuh..

makcik KEREK : budak lagi ni itu pun nak marah ke.. cakap baik² tak boleh ?

eh eh ehhh.. dia dok tinggi suara tuh takpa.. then nak suruh org cakap sopan lagi.. dah la parking tempat staff.. kalu ikut hati memang dah makan maki dah makcik ni.. tak kesah lah KERETA KAU BESAR mane pun.. tapi JANGAN PEKAK.. bukan main sopan lagi aku tegur dia cakap aku marah.. perghhh.. nasib la suami dia angkat tangan suruh relax.. kalu tidak, mau makcik ni TER terjun tingkat 4..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Previous articleGaya Seorang Pemenang
Next articlePerfect Snooker
SHARE

4 COMMENTS

  1. mmm… dah salah takmo mengaku salah mmg mcm tu lah… kalo kena kat akak, akak p kat makcik tu n sound slowly “kenapa dan apa masalah makcik? kan sy dh cakap baik2 tadi…” than trus blah. Sobar je la… Tak pown makcik tu, tak reti baca bahasa omputih kowt… haha

Comments are closed.