Koleksi Ayat Jiwang Putus Cinta. Untuk mereka yang sedang kesedihan dan putus cinta ini sedikit sebanyak koleksi ayat jiwang putus cinta yang admin dapat daripada facebook untuk tatapan korang. Semoga tidak terlalu sedih kerana kebahagiaan akan hadir dalam diri setiap orang.

Koleksi Ayat Jiwang Putus Cinta

Ayat Jiwang Putus CintaBiarpun engkau jauh hatiku tetap teguh walaupun telah hilang namun dirimu tetap dalam ingatan

– Demi Orang Yang Tersayang.. Aku Sanggup Menderita Asal Kan Kau Bahagia

– Bila aku nampak kau online tapi tak tegur aku,terdetik jugak kat hati aku mungkin kau tengah chat dengan orang yang lebih penting dari aku mungkin..

– Cinta ♥ itu kejujuran kerana cinta tidak pernah dan tidak boleh memaksa




BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

– Kesunyian itu hadir bila orang yang buatkan kau bahagia tiba-tiba hilang..

– Terpaksa memendamkan rasa cinta saya kepada awak kerana awak sudah dimiliki..

– Orang yang betul sayangkan kita tidak akan meninggalkan kita dengan mudah dan alasan.

– Aku tak benci kau tapi.. aku dah penat layan dengan perangai kau cukuplah

– perlukah aku menyebut i love u untuk kau yang tidak menghargaiku..

ayat sedih– Terima kasih untuk janji manis yang pernah kau ungkapkan tapi tidak ditunaikan..

– Orang yang paling kita sayang..adalah orang yang paling menyakiti hati kita..

– Apakan daya jika kasihku tidak kau menghargai.. Apakan daya aku hanya menumpang di sudut hati..

– Bila kita bersedia untuk menerima kehadiran seseorang itu maka kita juga harus bersedia untuk kehilangan nya.. terima kasih kenangan..