Kuey Teow Goreng Doli AKHIRNYA

7
647
views
 Kuey Teow Goreng Doli AKHIRNYA

akhirnya.. buka juga kedai kuey teow doli ni.. hihihih..
tapi yang tak bestnya penuh orang la plak..
naseb la sampai je ada 1 family bangun dari seat.. kalu tak
terpaksa la tunggu untuk duduk sahaja..
isk isk isk..

40 minit kemudian baru la sampai kuey teow goreng aku ni..
heee.. takpe la atleast tak kempunan aku.. hihihi 
sanggup tunggu seh..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



kedai kuey teow doli ni sentiasa sesak dengan orang
terutama orang2 luar yg asalnya dari taiping
hihihhi budak2 skrang hp lagi mahal dari
hp aku.. tengok tengok.. hahaha..
nyum nyum nyum..
bismillah… makan time…
akhirnya dapat gak aku langsaikan kempunan perut aku ni..
hik hik hik..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

7 COMMENTS

  1. Eh kedai tu kat mana? Taiping ek. Dulu abang study kat taiping, seratas. Rasanya dulu die ada sebut pasal kuey teow doli ni, tapi tak pnh berkesempatan merasa hehe

  2. affan : yups dia tersorok sket.. kna rajin pusing2 baru jmpa :) hiihih mmg sedap wugi woOoo

    sis fyna : errr kalu post nnti tinggal bekas je :P

Comments are closed.