Kuey teow kicap

4
396
views
kuey teow kicap
kuey teow kicap

punya semangat nak kursus di hotel prescott, kajang sampai tiba terlampau awai kat sana then taktau nak buat apa.. kursus start kul 3ptg untuk pendaftaran tapi saya sampai kul 11.30 perghh awai gila.. hihihi perut pun dah lapar so pusing² kajang cari tempat makan yang dekat dengan masjid.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



disebabkan hari tu hari jumaat so tak kesah sangat la sampai awai pun dapat pusing² dulu dan solat jumaat disini.. bila pusing di kajang jumpa satu masjid ni.. masjid jamek pekan namanya.. depan masjid penuh gerai dan kedai makanan.. so bila pusing² terperasan menu Kuey teow kicap.. disebabkan belum lagi mencuba so order la untuk test..

bila dah makan rasanya memang sedap.. lain dari Kuey teow goreng.. heee sedap lagi² tukang masak dia awek comel yang single.. hik hik hik bertambah sedap Kuey teow kicap tuh.. hahaahha.. sehingga menjilat sudu lah..

kepada sesiapa yang nak cuba anda boleh ke masjid pekan gerai sebelah kanan masjid :)


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


4 COMMENTS

Comments are closed.