Kutipan Derma Tabung Samsung

0
264
views
samsung
samsung

heeee.. semalam lepak minum dengan boss dan rakan pejabat.. bila lepak minum semua pakat keluar hp samsung..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



dah macam kelab samsung Malaysia gitu.. takpe la.. den sorang ja yang pakai nokia..  lepas makan den teringat boss cakap nak tubuhkan tabung samsung kat pejabat untuk sponser hp den yang dah uzur nie.. hahaha so tanya la kat boss..

feroz : boss bila nak tubuh tabung hp samsung ?

boss : kau nak ke ? skejab..

habis semua duit dalam dompet boss keluarkan.. heee.. then boss no 2 pun keluarkan duit dia skali.. then kwan pun keluarkan duit dia skali.. aduyaii.. nak perli boss alih alih diri sendiri yang terkena.. hahahaha sabar jela.. tak cukup dengan tuh boss and the geng siap kluarkan mastercard dan macam2 kad termasuklah kad pengenalan… hahahaha betoi² perli den.. isk isk isk..

untung dapat boss macam nie.. hahaha bila nak ambik ja cepat2 dorang simpan balik dalam dompet hahahaha..

aptb.. melepas sudah..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih