Layan Movie Online 0

Movie Online

Movie Online

adeyyy.. minggu lepas turn saya plak kena bertugas kat tempat kerja.. almaklum la ot tak penuh lagi.. so nak tak nak terpaksa la kerja memenuhkan ot ada juga duit dari tidur dirumah kan kan.. tapi yang tak bestnya bila tempat kerja takda orang.. so rasa mcam mengantuk pun ada..

lunch makan nasi goreng kampung dngan milo ais.. lepas makan mata memang berat je nak tidur.. tapi disebabkan kena jaga opis so layan jela movie online cerita lawak untuk mengelakkan tertidur.. kalu nak harapkan download movie online dengan tenet yang slow ni memang tak dapat la.. nasib baik movie online boleh tengok.. hihihih..

movie terbaru takda la sangat.. just layan movie² lama yang dah takda di pawagam.. hihihi..