Lelaki Kacak vs Lelaki Tak Kacak

8
559
views
Lelaki Kacak vs Lelaki Tak Kacak

Kalau lelaki kacak pendiam
Perempuan akan cakap:: woow, cool giler…
kalau lelaki tak kacak pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus…

kalau lelaki kacak berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody’s perfect
kalau lelaki tak kacak berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki kacak menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak kacak menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

kalau lelaki kacak dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat…
kalau lelaki tak kacak dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



kalau lelaki kacak ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak kacak ditinggal kekasih
perempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

kalau lelaki kacak penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang
kalau lelaki tak kacak penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

kalau lelaki kacak bawa BMW
perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalam
kalau lelaki tak kacak bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

kalau lelaki kacak tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak kacak tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

kalau lelaki kacak menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak kacak menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

kalau lelaki kacak bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak kacak bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


8 COMMENTS

  1. Mana lelaki2 diluar sana. Mari tonjolkan diri. Nak tgk kekacakannya tu :) hehehe.. Kalau semua nk yg kacak je yg xkacak tu jadi lagu mana pulak?? Aduhh..

  2. hnahdy : untung la prempuan asyik cuci mata je :P

    L : same la kite :P

    baby : agak2 admin jiwarosak ni kacak tak ? hahaaha

    potia : ta bley nnti org report abuse kalu letak gmbar ang hahaha :P

Comments are closed.