Lelaki Sado Gym Dalam Masa Seminggu. Seminggu kerja waktu pejabat membuatkan aku menanam impian untuk menjadi lelaki sado seperti 3 tahun lepas. Hari pertama pergi gym berjaya menurunkan berat badan hampir 3kg hanya 1 jam setengah mengayuh basikal dan berlaki berjaya menurunkan berat badan.

lelaki gymmasuk hari kedua pergi gym masih mengamalkan aktiviti yang sama mengayuh basikal dan berlari diselitkan dengan dumble tapi bila balik rumah timbang alangkah terkejutnya apabila berat badan bertambah kembali sebanyak 2 kg. Mungkin akibat makan nasi dan main dumble maka agak sedikit keciwa disitu.




BACA LEBIH 200+ KOLEKSI CERITA/GAMBAR LAWAK

Hari ketiga terus malas nak pergi gym mengubat hati yang lara terus makan nasi tambah.

Hari keempat semangat semula untuk pergi gym tapi habis gym balik rumah makan nasi dengan ayam kicap ahh sudahh.. kalu macam ni sampai bila-bila tak sado.. makan nasi dah jadi makanan wajib bila miss makan nasi ja mesti rasa macam something wrong atau something missing.

gambar kat atas adalah gambar 3 tahun lepas waktu kerja di pusat sukan. Waktu ni berat masih maintain < 65 kg sekarang dah cecah 75 kg.. nak turun balik 65 kg agak sukar dengan buka nya kantin baru ditepi tempat kerja. Asyik mengujah ja jawabnya..

MISI GAGAL tiada sado tiada six pack yang ada hanya 1 pack dan still cute :)

Antara yang MENARIK...