Lelaki Suka Couple Awek Melayu yang….

27
723
views
Awek Seksi
kadang-kadang kita terlampau seronok untuk berteman
sampai kita terlupa sesuatu…
lelaki suka couple awek melayu yang….
Seksi
– Hot @ Panas
– Pandai Bergaya
– Cantik
Mesra
–  Nakal
Manja
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tapi apa yang perlu kita ingat bahawa…lelaki hanya pilih
isteri yang….
Sopan
– Pemalu
Sederhana Cantik (takut dikebas)
Baik Hati Budi
– Solehah
Pandai Memasak
heeee… see the different ? so kepada wanita-wanita di luar sana
pandai2 lah berteman jangan terlampau ingin berteman
sehingga terlupa apa yang anda perlukan dan
bukannya apa yg anda inginkan

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

27 COMMENTS

  1. hahahhaa memang stuju sgt2…yg paling penting persefahaman dan mesti kena pandai masak…ikat suami dgn perutnya…barula dia sayang huhu!

  2. erm susah jgk nk kata sebab lelaki2 yg sy kenal kt sekeliling saya ni sume cri awek yang hot n sexy utk dibuat bini. kalau yg pakai tudung mmg awal2 dorg dh rejek.

    sebab malu dengan kawan2 bile awek/bini x hot dan x sexy.lagi malu bile bini pakai tudung.

    ada yg siap support bini kaler rambut kasi nampak lagi hot.

    dunia dunia…

  3. nik : hihihi.. tuh la.. wugi2..

    farah : heee… tuh skejab jew… tkut2 nnti tak lama jew.. bile bini diaorg tak lawa mmg diaorg cari laen la…

    yunz : pilih la aku jadi pacar mu.. hahahaha…

    missjajan : heee.. nak stuju gak la :P hihihih

  4. aimifiqa : heee… dah byk terjadi.. pastu awek2 yg seksi nie nanes sowank2… kesian diaorg… hahahaa..nak berubah dah terlambat pakwa dah cari orang lain :P

Comments are closed.