Lepas Rojak Tala Yong Tau Foo plak

6
443
views
Rojak
Yong tau fOo
adeii…asal hari minggu je. tak kire la sabtu ke ahad
mesti perut aku akan berpesta makanan..
isk isk isk..
tak sampai 3 or 4 jam.. mesti ada yg call roger
tak pun family aku yang ajak makan…
kirenya hari minggu mau sampai 4 or 5 kali makan berat
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



makan ringan taktau la…
sampai tadi terserempak kawan skolah..
dulu time skolah2 lawan badan siapa lawa..
tangan sapa power.. tadi bila jumpa aku
dia boleh panggil aku gemok…
hahahaha senget punye apek..
dia pon dah berisi panggil aku gemok plak
hahahaha… bkan gemok.. cute kata aku kat dia
hahahaha….
sesungguhnya kita teramatlah beruntung coz lahir di Malaysia
yang aman damai dan banyak makanan.. sampai
rakyat kita banyaknya makan tak habis
negara lain orang ramai yang mati pasal tak cukup makanan..
sebaliknya negara kita ramai yang mati terlebih makan…
heee.. betoi ke.. ? obesiti ramai la kot :)
err… malam nie nak makan ape plak ekk..
ada pasar malam plak kat sini..
hik hik hik..
jom pi pasar malam pandan jaya..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

6 COMMENTS

  1. feza : sepinggan rm10 :P hik hik hik

    solomolo : hahaha.. rojak mamak terbaekk.. :)~ tpi tengok nama dia betoi2 :) kdang2 ada yg nyamar je..

Comments are closed.