Lirik Lagu Awak Kat Mana – Taufik Batisah

5
3
views
Lirik Lagu Awak kat Mana
Lirik Lagu Awak kat Mana

Lirik Lagu Awak Kat Mana Taufik Batisah – Mungkin ramai yang masih tidak mengatahui bahawa lagu awak kat mana sedang hangat menjadi sebutan ramai yang mana penyanyinya berasal dari Singapura iaitu Taufik Batisah dan ini adalah singlenya yang terbaru. Saya kongsikan lirik lagu awak kat mana untuk hafalan anda semua :)

Selalunya bila dengar lagu awak kat mana lirik dia mesti tengok kat youtube. Kalau takda lirik kat youtube asyik nyanyi lirik awak kat mana dari awai sampai la akhir sebab tak ingat lirik kah kah kah.. betoi dop ? so kat sini saya kongsikan lirik untuk simpanan korang semua.

Lirik Lagu Awak Kat Mana – TAUFIK BATISAH
TAUFIK BATISAH#AWAKKATMANE
Lirik




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

Awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap) Awak kat mane, awak awak kat mane
Asik awak kat mane macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit-sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu di tanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluatku dibuatnya

You nak pergi mane? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, Nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit-sikit dia mesti tanya dimana

(Rap) Awak kat mane, awak awak kat mane
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila
Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau bukan budak-budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada

Tak kira dimanapun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mane awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (Kau dengar ni)

Lain kali coba berdikari
Bererti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri
Jangan sikit-sikit pulak engkau tanya dimana

Music & Lyrics: Taufik Batisah
Produced by: Taufik Batisah
OP: Hype2 Pte Ltd
Music Video produced & directed by: Sheryl Tan

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here