Lirik Lagu Dengarlah Bintang Hatiku – DeMeises

Lirik Lagu Dengarlah Bintang Hatiku – DeMeises 

~ dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tuju
Dan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati

Reff:
Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karna bagiku engkaulah nyawaku


===>FREE REGISTER - 1 Klik RM0.20< ===

Repeat reff

Karna bagiku engkaulah nyawaku

Incoming search terms:

  • lirik lagu dengarlah bintang hatiku
  • dengarlah bintang hatiku lirik
  • download lagu menjaga bintang
  • bintang hati lirik
  • lirik lagu dengarlah bintang hatiku lirik
  • macamana nak download lagu demeises-dengarlah bintang hatiku
  • Lirik lagu dengar lh bintang hati ku
  • lirik lagu dengar la bintang hatiku
  • lirik lagu demeises
  • LIRIK LAGU AKU MENJAGA MU SEMAMPU
  • lirik lagu aku akan menjaga mu
  • lirik bintang hatiku demeises
  • lirik aku akan menjagamu flv
  • lagu akau la bitang hati ku
  • download lgu dengar lh bintang hati

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen, kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini. Sila dapatkan nasihat pakar bertauliah dan berpengetahuan untuk tips dan info berkaitan.

Sebarang Pertanyaan, Pengiklanan, Review Produk dan lain-lain boleh email ke abgferoz@yahoo.com

4 thoughts on “Lirik Lagu Dengarlah Bintang Hatiku – DeMeises

  1. lagu ni best kan…ari tu ahaka buka Youtube..ada seorang wat cover lagu ni sambil petik gitar mmg meremang segala bulu..ahahaha…bulu roma kayyyy

  2. nak karaoke ker abg 5ruz jom hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>