Lirik Lagu Dengarlah Bintang Hatiku – DeMeises

Lirik Lagu Dengarlah Bintang Hatiku – DeMeises 

~ dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tuju
Dan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati

Reff:
Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karna bagiku engkaulah nyawaku

Repeat reff

Karna bagiku engkaulah nyawaku

Incoming search terms:

  • lirik lagu dengarlah bintang hatiku
  • dengarlah bintang hatiku lirik
  • youtube dengarlah bintangku
  • lagu aku akan mejaga mu dan semampu dan sebisa mu
  • lirik lagu bintang hati
  • lagu segala bintang hatiku
  • DENGAR LAH BINTANG HATI KU
  • lirik lagu engkaulah nyawa ku ku terima kau menjaga ku
  • lagu segala bintang hatuku
  • lagu semampuku de mesies free
  • Lirik Aku akan menjaga mu semampu dan sebisa ku
  • lirik bintang hati ku
  • www chord gitar demeises bintang di hatiku com
  • lirik dengarlah bintang hatiku shae
  • lirik lagu aku akan menjaga mu semampu dan sebisa ku
Mempunyai idea untuk Cinta Tweak? Kongsi untuk memenangi RM3000 LIHAT DISINI
freaky Annabelle doll - Jangan Tengok Sekiranya ANDA PENAKUT ! LIHAT DISINI
Bantu Kami dengan LIKE Fanpage
Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen, kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini. Sila dapatkan nasihat pakar bertauliah dan berpengetahuan untuk tips dan info berkaitan.

Sebarang Pertanyaan, Pengiklanan, Review Produk dan lain-lain boleh email ke abgferoz@yahoo.com

4 thoughts on “Lirik Lagu Dengarlah Bintang Hatiku – DeMeises

  1. lagu ni best kan…ari tu ahaka buka Youtube..ada seorang wat cover lagu ni sambil petik gitar mmg meremang segala bulu..ahahaha…bulu roma kayyyy

  2. nak karaoke ker abg 5ruz jom hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>