Live Sinopsis Dia Menantu Rahsia

1
541
views

Live Sinopsis Dia Menantu Rahsia. Nantikan drama adaptasi novel Dia Menantu Rahsia karya Indah Hairani yang akan disiarkan di slot Akasia TV3 menggantikan Pujaan Hati Kanda. Dibintangi oleh Ashraf Muslim, Raysha Rizrose, Syazuwan Hassan dan Mona Allen. Drama 28 episod arahan Pali Yahya. Akan menemui penonton pada 29 Januari 2019.

Live Sinopsis Dia Menantu Rahsia

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔Sinopsis Dia Menantu Rahsia. Pertunangan antara Zamer dengan Doktor Suraya telah merobek hati Melissa. Apatah lagi pertunangan itu atas permintaan emak Zamer sendiri. Kerana mahu merawat hati yang kecewa, Melissa membawa diri ke Kuala Lumpur.

Pertemuan antara Melissa dengan Syakir di Kuala Lumpur telah mengubah keseluruhan hidup mereka. Semuanya bermula dengan permintaan tidak diduga daripada Syakir. Lamaran daripada Syakir, akhirnya diterima Melissa semata-mata mahu melarikan diri daripada Zamer yang terus mengejar cintanya.

Malahan Engku Kamelia juga turut mendambakan cinta Syakir. Tujuan mereka mahu berkahwin tidak diketahui sesiapa. Malahan perkahwinan itu juga tanpa rasa cinta di hati masing-masing.

Mampukah perkahwinan itu menyelesaikan masalah mereka? Selama manakah mereka mampu bertahan hidup di alam perkahwinan itu?

WATAK PELAKON
Ashraf Muslim sebagai Syakir
Raysha Rizrose sebagai Melissa
Syazuwan Hassan sebagai Zamer
Mona Allen sebagai Engku Kamelia


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Facebook Comments

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here