Lovebite di Lengan Betul ka ?

5
243
views
lovebite

Sudah menjadi kebiasaan orang Malaysia untuk melihat pada gambar dan membaca tajuk SAHAJA untuk memahami keseluruhan cerita berbanding untuk membaca keseluruhan cerita.

ini dapat dibuktikan dengan post gambar diatas yang pertama dengan tajuk “siapa yang geget sampai bekas sila mengaku” terus ada yang menafsir bahawa yang menggigit adalah awekku… kih kih kih.. maaf saya tidak akan mengaibkan diri sendiri di facebook setiap yang dipost telah difikir beberapa kali sebelum di post.. insyallah..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔
Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

sebaliknya sekiranya anda terbaca pada komen dalam gambar anda akan tahu bahawa bekas diatas adalah kesan ambik darah atau tanda balik senja (gigit hantu) kata orang tua-tua.

ingatan kepada diri sendiri dan rakan-rakan agar tidak tertipu dengan gambar dan tajuk sebaliknya siasat dan ketahuilah keseluruhan cerita sebelum membuat keputusan atau cerita.

alhamdulillah lepas beberapa jumpa doktor akhirnya batuk dah kureng dan demam dah beransur baik.. tinggal pening-pening sedikit.. doktor cakap badan kekurangan air kena minum banyak air..


Support Kami Dengan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here