futsal

futsal

mungkin futsal menjadi sukan kegemaran ramai lelaki tapi tidak pada aku. bola sepak dan futsal dah banyak kali mencederakan aku.. haaa mungkin aku tak berapa pandai nak main bola sepak kot..

kerana bola sepak aku pernah retak tulang kaki, patah di kaki, terseliuh ditangan dan macam² lagi cedera.. tapi kawan-kawan lain tak pernah pula cedera macam aku.. hahaha mungkin aku main ganas sangat kot..




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

2 hari lepas pejabat ada mengadakan friendly game futsal dengan pihak hotel. kitaorang yang jarang main futsal disuruh bermain futsal lawan dengan geng hotel yang setiap minggu main. game bermula dengan baik dan kitaorang score gol yang pertama hasil sepakan sudut aku.

tak sampai 5 minit pihak hotel terus memberi asakan demi asakan sehingga mendapat gol penyamaan. baru main 10 minit terasa macam sejam dah bermain. inilah akibatnya bila malas bersukan asyik makan duduk ja.. baru mula dah pancit.

akhirnya kami tewas juga.. beza score memang banyak sampai malas nak kira. wakakakka..

macam mana tak kalah kalu main futsal pakat pakai kasut jalan.. hahaha.. lepas ni nak kena cari kasut futsal la utk next game.. Sesiapa yang berminat untuk mencari kasut futsal anda boleh cari di futsal shoes at Zalora.