mak sakit dah 4 hari…

13
571
views
Demam
adehhh.. dah 3 hari mak ferOz sakit asthma..
lagi teruk bila batuk dengan demam skali mnyerang
asyik pergi hospital or klinik..
dok pam gas jew..
isk isk isk…
hari raya pun tak brapa nak sambut..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



cuma pergi sembahyang raya jew
then pergi klinik anta mak pergi pam gas..
naseb baiklah ada jiran2 yang baik hati anta
rendang, ketupat, nasi impit, dan mcam2 agi
untuk kitaorg sambut raya seperti rakan-rakan yang lain…
kalu tak memang tak merasa seperti hari raya la…
aduyaiii.. mak ohhh makk..  bile nak sembuh.. ?
heee….
mintak kawan2 blogger sama-sama doakan mak feroz
cepat sihat k…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

13 COMMENTS

  1. semoga mak abgferoz sembuh.
    kesian..sedihkan tengok ibu terlantar sakit..pesan jangan terlampaur stress n banyakkan rehat.

  2. ibu saya pon tak sihat dah 4 hari…raya pon xsambut sangat…thn ni raya harap sy dan ayah je yg masak…sedih sbb tak sama rasa masakkan tu mcm ibu sll masak…

    sampai harini pon ibu masih tak sihat…harap esok2 dia akan better sbb penyakit ibu susah nk elok…kalo demam biasa mungkin sy tak serisau ni… :(

    moga mak abg feroz cepat sembuh…

  3. maya : heee.. thanks.. org yg sakit nie slalu pkir mcam2 kitalah yg slalu kna ingatkan diaorg :)

    cik panadol : heee.. same la plak.. tuh la.. ayah plak keje.. feroz dngan adk prempuan yg jaga mak..

    saiful : heeee.. thanks :)

Comments are closed.