medan selera presint 9

medan selera presint 9

rasanya dah lama tak keluar jalan makan dan dah lama tinggalkan entry makanan yang dulunya kegemaran untuk di post dalam blog.. so malam selasa lepas berkesempatan untuk jalan-jalan cari makan..

minggu ni abang saya ada program kat putrajaya so saya, akak ipar dan family pergi melawat abang di presint 9, putrajaya.. bila dah jumpa abang mesti banyak benda nak di borakkan so kitaorang pun pergi la jalan cari kedai makan dan kebetulan terjumpa medan selera presint 9, putrajaya.




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

bila lalu masuk je ke medan selera presint 9 ni terpandang kerang bakar terus mengidam.. so decide nak makan kerang bakar la malam tuh.. then rasa kalu kerang bakar ja mesti tak cukup.. tambah pula kentang goreng.. air order special sikit.. tembikai susu..

bila dah terbentang depan mata memang laju la tangan mencapai sampai terlupe doa.. nasib abg ingatkan.. hik hik hik.. tengok memang macam sedap.. tapi bila dah rasa.. grrrr menyumpah seranahh.. ada ke patut kasi org makan kentang goreng yang dah SEJUK… memang lepas ni tak makan dah kat sini..

kerang bakar boleh tahan la.. sedap gak.. tpi tetiba akak ipar pegang rambut kat kerang.. alaa.. potong.. rambut pun bakar skali ke akak.. lain kali becareful yaa.. takpe la.. part paling tak best bila air tembikai susu tak brape nak feel.. rasa tembikai kureng rasa susu pun kureng.. macam minum air second hand ja.. cisss..

baru semangat nak start balik blog makanan.. tapi tak jumpa lagi kedai yang sedap² dengan harga yang berpatutann…

kalu ada kedai or restoran best best boleh rekemen kat saya k..

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih