Makcik kantin gurau manja

2
6
views
ramadhan
ramadhan

minggu waktu rehat lepak makan kat foodcourt dekat dengan tempat kerja.. waktu tuh saya makan sorang then datang makcik foodcourt tuh kira lauk yang diambil.. then saya borak la sikit dengan makcik tuh..




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

feroz : minggu depan dah start puasa.. buka tak ?
makcik : buka ja.. macam biasa..
feroz : macam tuh boleh la order..
makcik : boleh ja.. bungkus la makan kat pejabat..
feroz : *aikss.. bley plak mcam ni..

ingat nak gurau² je dengan makcik ni.. tapi dia mcam serius plak.. aduyyyy.. serius ke gurau ni ? hahahaha.. apa² kepada rakan² jangan la dok order makanan time puasa ni.. dah 1thn mkan tak sudah² takkan la puasa beberapa jam pun nak curi² makan gak.. malu la sikit jang oitt.. kawan den yang cina dan india pun boleh puasa.. selamber je dorang..


Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here