Maksud Pemberian Bunga Ros Mengikut Warna

8
797
views
Bunga
Bunga Sering menjadi pilihan utama si lelaki
untuk diberikan kepada kekasihnya..bunga juga sering
diberikan kepada mereka yang sakit dan teman sejati..
so kat sini aku nak share sikit sebanyak info tentang
maksud pemberian bunga ros mengikut warna
Ros Merah
Ros merah melambangkan cinta abadi yang penuh romantis dan ghairah.
Ros Putih
Bunga ros putih melambangkan kesucian, kehormatan,
Seorang yang berniat tulus ikhlas dalam perhubungan.
  
Ros Pink
Ros pink membawa maksud romantik, kebahagiaan dan kagum terhadap seseorang,
tanda secret admirer si dia, terima kasih yang teramat sangat, melambangkan penghargaan dan terima kasih.
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



Ros Hitam
melambangkan betapa sukarnya untuk memenangi atau menambat hati seseorang
Ros Kuning
Ros kuning melambangkan persahabatan dan persaudaraan.
Selain tu, ros kuning ni juga
melambangkan selamat datang.
Ros Peach
Ros berwarna peach membawa maksud rasa syukur.
Ros Orange
aku bangga padamu dan aku ingin kamu.
Ros Lavender/Ungu
Lambang Cinta Pandang Pertama.
Maksud Pemberian Bunga Ros Mengikut Warna
anda juga mungkin inginkan maksud bunga
selain bunga ros
TENGOK SINI

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


8 COMMENTS

Comments are closed.