Mana Kedai Melayu Tak Maju

7
430
views

hantuMana Kedai Melayu Tak Maju – Tengah lapar bila dapat makanan kegemaran memang best lagi lagi tengah mengidap makanan tersebut. Tadi tetiba mengidam koey tiaw goreng so pergi pasar malam order makanan.. tunggu punya tunggu makanan tak tiba.. bila dah tiba lain plak jadinya.. spoil gila mood.. sampai rasa nak buang je makanan tapi membazir plakk.. tak baikk..

pergi kedai makan order koew tiaw goreng dengan laicikang

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



aku : laicikang dah siap belum ?
pekerja : alamak terlupa.. nak buat tak ?
aku : tak payah laa..

balik rumah duduk siap nak makan buka bekas makanan koew tiaw goreng bertukar nasi kosong ^(&@%#@^$%(@

pergi ke kedai balik jumpa tokey

aku : saya order koew tiaw kenapa kasi nasi kosong macam mana nak makan ?
tokey : silap kasi.. siapa yang kasi tadi.. nah koew tiaw goreng..

aku : dah la silap kasi mintak maaf pun tidak.. macam ni berniaga ?

terus blah*

hari tuh kes kedai sukahati buka tutup ikut mood yang ni kes terlupa dan salah makanan tak mintak maaf pula kalu bergini lah berniaga memang susah la maju kedai korang.. bukan doa tapi kalu dah selalu kena sumpah seranah macam mana kedai nak maju..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


7 COMMENTS

  1. Lawa blog… Tp iklan kat tepi kiri ni semak le… huhu…

    Knp le ltk gambor hantu… huhu… dh la bw mlm2… Biasa mcm tu la Feroz… Layanan jaran dpt kedai Melayu yg ok skrg ni. huhu…

  2. betul-betul. sis ade story kat poli dulu. macam nih juga lah. queue order punya lama. bila ada awek seksi order lepas sis, awek tue dapat dulu. puiiihh… memang sis sound lah. hahaha… tanya elok2 tak layan. ini makan dia. boleh pula pilih bulu kan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here