Mat Rock Special Goreng Kunyit Maluri

0
751
views

Mat Rock Special Goreng Kunyit Maluri. Aku heran gak apa yang best sangat dengan goreng kunyit daging, ayam, udang, sotong sampai ramai sangat yang singgah kedai Mat Rock Special Goreng Kunyit Maluri ni. Sehinggalah satu hari aku berkesempatan singgah ke kedai ni.

Mat Rock Special Goreng Kunyit Maluri

Nasi Ayam Sotong Udang Daging Goreng Kunyit Mat RockHari pertama singgah kedai ni bila lauk kat rumah tak cukup so singgah kedai nak rasa sotong goreng kunyit dia tapi sayangnya dah habis. Special sangatkan sampai habis awal. So nextday aku try pergi lagi kedai mat rock ni alhamdulillah nasib ada lagi so aku cuba 2 lauk sotong goreng kunyit dengan udang goreng kunyit.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

Ternyata berbeza dari gerai-gerai dan restoran lain goreng kunyit mat rock ni. Patotlah ramai je yang singgah makan restoran ni. Bila rasa dah sedap memang selalu lah aku singgah bila lauk tak cukup nak makan sampai ayah dan mak aku pun dah minat kat kedai ni. Walaupun sedikit pedas tapi rasanya sangat unik dan sedap.

Beberapa hari lepas sekali lagi mai singgah kedai mat rock special goreng kunyit ni ternyata sekali lagi sotong dan udang habis awal. Ramai sungguh peminat sotong dengan udang area kampung pandan ni. Nasib baik ada ayam dengan daging. Berbaloi juga beli rasanya sedap dan lembut.

terbaik boh.. kipidap 4 bintang.

Lokasi : no. 15, jln kg pandan, tmn maluri Kuala Lumpur, Malaysia 55100 (bersebelahan petronas)


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here