Medan Sesat di Shah Alam ?

16
285
views
Beginilah rupe aku bile sesat kat Shah Alam Semalam..
aduyaiiiiiiii… isk isk isk…
smalam lepas pergi hospital utk settlekan simen kaki ayah aku
kitaorg berangkat ke shah alam untuk menjemput
mak ku yang berada disana utk pulang ke rumah..
tapi sblum nak smpai ke puncak alam tuh.. merata2
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

aku dan ayah aku pusing smpai pening la kepla nie..
isk isk isk.. dah la seksyen dia berterabur..
rase mcam nak geget ja signboard tuh..
sabor jerk la..
isk isk isk
pusing punya pusing akhirnya dengan bantuan makcik aku punya
sepupu punya adik ipar punya jiran sblah rumah yang call
baru lah aku jumpa jalan ke puncak alam…
habis credit call…
minyak p0wn habis…
pOning kepla yang dpat..
p/s… cuti pusing2 habiskan minyak :)~

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


16 COMMENTS

  1. wakakaka… memang best klu sesat… adeshhhh.. s.a memang mudah sesat pergi 3 4 kali pun akak still sesat… gelabah cuma kali nie x senggol keta org jer.. hehehe..

  2. jalan shah alam mmg payah kalau jarang g….

    salah masuk je jalan abis laaa,,,silap2 pusing tempat yg sama je

Comments are closed.