Medical Check Up dan Senyuman Si Dia

23
560
views
medical check-up
fuhhhh… leteynya… smlam dpat borank faks dari kementerian belia dan sukan
untuk program kapal layar samudera jmaat nie..
ades… nak kna buat medical check up plak.. so tadi
aku baru ja balek dari hospital besar kuala lumpur HKL
untuk medical check up tpi mmg letey.. ke hulu ke hilir
aku mencari tempat untuk medical check up…
mane taknya.. aku nak check berat, tinggi, mata, telinga, bmi
gitu je check nye.. tpi kat situ dia nak aku check dngan air kencing skali xray..
(wajib) pakej la plak.. slalunya org suke benda2 pakej nie..’
 tpi bab nie tak minat aku..
ble check air kencing dngan xray kna tgu minggu dpan baru dpat jwapan
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tpi msalahnya aku nak pergi jmaat nie.. so xdpat la..
isk isk isk…
aku xpuas ati so aku pi lagi pusing2 hkl
mane tau ada doktor2 yang bley tolong aku…
last skali aku jumpa cik adik akak manis yang sudi membantu..
mrata2 dia bwak borang aku untuk mintak tlong…
last skali dia panggil aku follow dia…
dengan muka cute aku p0wn ikut je dia :) hihihih…
ingat dia yang tlong check rupe2 kwan dia
adess… hihihhi xbley nak kenyit2 mata.. wugi wOooOo..
akhirnya aku di check juga…
xsmpai 5 minit siap gak simple medical check up aku…
yeyyy… aku dah bley pegi…
TERIMA KASIH CIK ASLINDA
manis sungguh senyuman anda :)
anda adalah keluangman eh eh keluanggirl saya…
p/s…. alamakk lupe nak call kbs confirm kehadiran…
calling skejab ekk..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


23 COMMENTS

  1. ainina : suke sngat lagu kluangman dye.. kirim salam kat dia k :)

    fariehan : hik hik hik.. kesempatan itu perlu :)

    nurul : hihihi ferOz la bkan ferzO

  2. hihihi.. a’im..
    ada orang tolong snang la..
    kalu ikut sistem kna ambik no. dlu.. tgu giliran.. tpi sbnarnya menda nie pembantu or nurse p0wn bley buat.. cuma nak cop doktor tuh.. kalu x dah suwuh kwan2, adik2 angkat yg kebanyakkanya nurse yg tlong buatkan…

  3. lololo comeynye gurl men gitar tu..sore pon not bad…besh2,,, tp lucu lagu kluang man jugak dia nyanyi hehehehe

Comments are closed.