meLayU melatah

12
426
views

adUyaii.. aku ingat skejab2 ja kes bdak rafiqin nie..
kes dia start ble dia mencarut kat arwah din beramboi..
xtau la knape dia tulis mcam tuh.. tp ape2 p0wn dia bdak lagi..
ntah sunat ke blom… biase la bdak2 baru blaja kalu salah tlong la betoikan..
byk blogger2 dan users facebook
yg melatah(mencarut) gara2 kes si rafiqin nie lebey2 plak tuh.. adush..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



mngata org dia yg lebey.. mcam mane la bdak tuh nak dngar ckap korang
kalu korang sndiri mencarut
lebey kureng jerk korang dngan dia..
beza dia carut kat arwah dan org yg masih hidup..
siap ada group lagi anti si rafiqin nie bkan 1 bkan 2 tp lebey 5.. hahaha..
klakar2 skrang nie makin menjadi2..
ape motif dia buat group nie ??
batu api atau skadar nasihat ?
Ble plak group nie nak CLOSED ?
atau diaorg ambik kesempatan nie tkar nama group
jadikan group mereka ?
pikir2 kan lahh..
p/s… Jangan Suke Ambik Kesempatan dalam
Kesempitan Orang Lain.. Ingat2 lahh..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Previous articleMalaysian PayPerClick
Next articleFriendly Award
SHARE

12 COMMENTS

  1. betul betul betul .
    org yg nasihat pun mencarut skali .
    pe kejadah nye .
    haha .

    tapy seriouslah .
    budak tu dah famous gilee kudd

  2. wondering bile bende2 ni nak berenti.
    bile benci kat org, buat grop.
    x salahkan org buat grop.
    tp aku akn join grup yg datangkan faedah utk diri shja. =}

  3. a’ahh ble benci ja buat group
    tah paper jerk aku tgok..
    mcam jadi batu api la plak..
    bdak2 yg join tambah dosa plak
    maki hamun.. isk isk..
    lpas hbis kes group tuh tkar jadi group individu.. elok la tuh..
    ambil Kesempatan Dalam Kesulitan orang lain

  4. kes dia skrg bukan pasal mencarut dkt arwah sangat tapi mempermainkan agama
    aku rasa budak tu kena hantar kaunseling
    aku pun xsetuju dgn komen2 yg maki memaki nih tapi budak tu memang dah teruk

  5. bdak tuh mmg bermsalah..tp yg buat group dan join group tuh lagi bermasalah… ape motif dia xtau la.. kalu nak kaunseling private msg p0wn bley :)

Comments are closed.