Mengidam Kalahkan Perempuan Mengandung

13
497
views
heeee… agak2 ada rupe aku tak time ngidam ?
hik hik hik… da brape hari demam macam2 aku ngidam
dah kalahkan perempuan mengandung la plak.. hari ni ngidam laen
esok ngidam lain.. then lusa ngidam lain plak..
hahahaha kalu mcam nie bley bankurap aku..
hik hik hik..
semalam aku ngidam benda alah nie plak…
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



heee…. nampak sedapkan kan kan :)~

terutama kalu di makan dengan buah-buahan.. heee..
sedap sehhh… hik hik hik..
kalu seminggu aku demam.. mau 
kedabak aku gini… heee..
bertukar….
 takpe.. bio besar mana pun
yang penting kita sihat dan cukup makan :)
dan yang paling penting kita bahagia :)~

p/s… agak2 korang mengidam ada macam aku tak ??

hik hik hik…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

13 COMMENTS

  1. he2.selalu makin demam makin tak lalu makan.tapi allhamdullilah,kami semua klu de pe2 tringin,mak mesti akan wat nanti.

  2. merah : heee..kfc da slalu mkan borink :)

    miss amal : heee.. thanks yeahh..

    syahira : heee… hihihi skrang mmg musim demam :)

    cik ten10 : hihiihih tuh la.. hahaha kembar 3 ? hahaha nie kembar 11 :)~

    bena : sushi ? heee.. tak minat :)~ hahaha.. blanje ? sat sat nak pengsan :)~

Comments are closed.