Mengidam Pisang Goreng Cheese Coklat

11
473
views
pisang goreng cheese coklat
pisang goreng cheese coklat

Mengidam Pisang Goreng Cheese Coklat – Semalam petang waktu rehat dalam kul 7 lepas habis tengok cerita cina kegemaran setiap hari kul 6 di tv2 terus mengidam pisang goreng cheese coklat. Ntak kenapa tetiba je rasa mengidam dan terus tanya kawan kedai buka tak ?

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

kawan macam x sure tapi disebabkan dah mengidam sangat pisang goreng cheese coklat ni terus gerak ke kedai pisang cheese nak tengok sendiri buka ke tidak kalu tidak selagi tuh la perot ni duk tak diam. Walaupun hampir masuk waktu maghrib tetap redahkan diri mencari pisang goreng cheese coklat dek sebabkan mengidam yang terlampau.

nasib agak baik kedai masih buka dan orang tak ramai. Sampai je pejabat terus baham pisang cheese tak tengok kiri kanan dah sedar-sedar 5minit dah licin 1 bekas.. kah kah kah.. membela ke ape taktau laa.. tapi memang berbaloi sedap dengan harga RM 6

errr.. cerita ni korang pernah rasa tak ?


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here